CRITERIUM TEAM EVL RACE TIMING MORE
Home Info criterium Kalender Inschrijven Nieuw in 2022
Tussenstand  Danneels Running 2022 Tussenstand Tiers by Novoto Loopcriterium Tussenstand bonussen Tussenstand wedstrijdpremies  
Facebook   Sponsors   Vorige edities

 

Inschrijven 2022

Kies hieronder voor het criterium of voor de wedstrijd waarvoor je wil inschrijven.
Klik hiervoor op de naam van de wedstrijd.
Door vooraf in te schrijven verklaar je je akkoord met onderstaande afspraken.

Danneels
Running
Criterium
zo 13 mrt. 2022
Lenteloop
Gits
zat. 11 jun 2022
Molendorploop
Ruiselede
zat. 20 aug. 2022
Memorial D Cornaer
Wingene
za 24 sept. 2022
Vreugde Run
Hulste

enkel dag zelf
zon. 4 dec. 2022
Kerstloop
Waregem
april-mei 2022
Danneels Running
2x22 sponsorloop
eind jun 2022
Tijdloop
okt- nov 2022
Danneels Running

SKAKS-halve marathon

De gegevens die op de inschrijfpagina ingevuld worden, worden enkel gebruikt als deelnemer aan deze wedstrijd/criterium. Deze gegevens worden nooit doorgegeven aan andere wedstrijden of andere organisaties.
Bij voorafinschrijven krijg je als deelnemer een fikse korting op het inschrijvingsgeld. De deelname is pas geldig na tijdige betaling van het inschrijvingsgeld. Bij niet-betaling geldt de dag zelf het tarief van daginschijvingen.
In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan de deelnemer geen aanspraak maken op de terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Wel kan de inschrijving overgedragen worden naar het volgende jaar.
Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, kan de deelnemer kiezen om zich gratis te laten inschrijven voor de volgende editie van hetzelfde evenement of de terugbetaling te vragen.
De deelnemer verklaart zich akkoord dat het de verantwoordelijkheid van de sporter zelf is om goed voorbereid en met een goede gezondheid aan de start te verschijnen.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.
De deelnemer gaat akkoord dat de aankomsten door de tijdregistratie gefilmd worden als back-up van de automatische registratie. Deze beelden worden nergens openbaar gemaakt.